• Обновено
Харли-Дејвидсон Мотоцикл 2002 FXDL Dyna Low Rider 1:18 Серија 14

Харли-Дејвидсон Мотоцикл 2002 FXDL Dyna Low Rider 1:18 Серија 14

DEN 550.40
Во магацинот.

Залиха

Скала Харли-Дејвидсон 1 : 18. Маисто. Серија 14. Харли-Дејвидсон 1 : 18 скала. Маисто. Серија 14. Метал со умирање со пластични делови. 1 : 18 .. детална реплика на скала .. Работна суспензија .. Серија 14 .. Маисто .. Под лиценца од компанијата „Харли-Дејвидсон Мотор“.

Основни карактеристики

Најдобри понуди