• Обновено
Собрание на вентилаторот за ладење TYC 624820 компатибилен со 2018-2020 Audi Q5

Собрание на вентилаторот за ладење TYC 624820 компатибилен со 2018-2020 Audi Q5

DEN 1.33
Во магацинот.

Залиха

【Премиум квалитет】 изграден со висококвалитетен PA материјал за поголема отпорност на топлина и поголема флексибилност, што резултира во зголемена издржливост и помалку вибрации/бучава. 【Исклучителни перформанси】 Користете лиценцирани патенти на Bosch/Continental VDO Shroud и Blade Design (каде што е применливо) за вистинска OE споредлива конструкција и проток на воздух. 【Тестирано возило】 Тестирано на применливи возила пред објавување на пазарот, обезбедувајќи лесна интеграција за контролните модули и единиците без четки. 【Премиум квалитет】 изграден со висококвалитетен PA материјал за поголема отпорност на топлина и поголема флексибилност, што резултира во зголемена издржливост и помалку вибрации/бучава. 【Исклучителни перформанси】 Користете лиценцирани патенти на Bosch/Continental VDO Shroud и Blade Design (каде што е применливо) за вистинска OE споредлива конструкција и проток на воздух. 【Тестирано возило】 Тестирано на применливи возила пред објавување на пазарот, обезбедувајќи лесна интеграција за контролните модули и единиците без четки. Собранијата на вентилаторот за ладење TYC се дизајнирани да бидат споредливи со OE во перформансите, потврдени преку тест за волумен на воздухот што симулира способност за ладење. Секоја единица е склоп со мотор, вентилатор и обвивка за да се поедностави замената во споредба со работењето на индивидуални компоненти. За да се обезбеди издржливост, секој дизајн на вентилаторот за ладење се извршува преку тестови како : отпорност на корозија, издржливост, влага, торзија и вибрации. Секоја единица поминува низ брз тест за напојување пред да ја напушти фабриката за да обезбеди функционалност.

Основни карактеристики

Најдобри понуди