• Обновено
Стандарден приклучок од класа X, челик со алатка, Nogo, 0,9418 опсег, 2 должина

Стандарден приклучок од класа X, челик со алатка, Nogo, 0,9418 опсег, 2 должина

DEN 0.67
Во магацинот.

Залиха

Класа X (0 00006 "Толеранција). NIST трага. мерење на опрема или делови од Gage директно на кој било начин на кој овие класа X ( + 00004 " - 0000" или + 0000 " - 00004") приклучоците обезбедуваат точни стандарди за мерење на ефикасно мерење совршени и за подот на продавницата или за лабораторискиот сертификат за точност за метрологија, вклучени достапни со сертификат за калибрација што може да се следи на NIST.

Основни карактеристики

Најдобри понуди