• Обновено
Моето Мало Пони: Пријателството е Магија #5E VF/NM ; IDW стрип | повторно празна рамка

Моето Мало Пони: Пријателството е Магија 5E VF/NM ; IDW стрип | повторно празна рамка

DEN 2.67
Во магацинот.

Залиха

Напишано од Хедер Нухфер. Илустрирано Од Amми Меберсон. Ставка : Моето Мало Пони : Пријателството Е Магија #5е Издавач : IDW Писател : Хедер Nuhfer Уметник : yми Меберсон Белешки : повторно празна рамка варијанта оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Основни карактеристики

Најдобри понуди