• Обновено
IOGEAR, INC - IOGEAR GPSU21 Сервер за печатење - 1 x 10/100Base -TX мрежа, 1 x USB 2.0 - 100Mbps Категорија на производи: мрежна и комуникација/сервери за печатење

IOGEAR, INC - IOGEAR GPSU21 Сервер за печатење - 1 x 10/100Base -TX мрежа, 1 x USB 2.0 - 100Mbps Категорија на производи: мрежна

DEN 892.80
Во магацинот.

Залиха

Мрежа и комуникација. Сервери за печатење. Сервер за печатење на GPSU21 GPSU21 - мрежа 1 x 10/100 Base -TX, 1 x USB 2.0 - 100 Mbps - IOGEAR GPSU21 Сервер за печатење - IOGEAR GPSU21 Сервер за печатење - 1 x 10/100 Base -TX мрежа, 1 x USB 2.0 - 100 Mbps - 1 порта USB 2.0 1-1 Сервер за печатење - Сервер за печатење GPSU21 - CAT5 Patch Cable - Адаптер за напојување - Инсталација ЦД - Прирачник за корисник - гаранција/картичка за регистрација - тип на ставка : - Сервер за печатење. Предмет-дел-бр# : gpsu21. Гаранција на производителот : 3 година - НОВИ - IOGEAR, INC - IOGEAR GPSU21 Сервер за печатење - 1 x 10/100 Base -TX мрежа, 1 x USB 2.0 - 100 Mbps.

Основни карактеристики

Најдобри понуди