• Обновено
Номад 40-8899 1 1/2 Транс-фло злато AODD пумпа, 316SS со дијафрагми на сантопренка и порта на FNPT

Номад 40-8899 1 1/2 Транс-фло злато AODD пумпа, 316SS со дијафрагми на сантопренка и порта на FNPT

DEN 916.80
Во магацинот.

Залиха

Пад на замена за Pumps на Viking® AODD на еквивалент и големина. Одликувајќи се со системот за дистрибуција на златен воздух Trans Flo; Едноставен, непрестајниот дизајн. Trans Flo Gold има патент во очекување на диференцијалниот дизајн на капачето. Заптивките на вратилото tracker ™ овозможуваат остри смени и веродостојност за вклучување на квалитетот. Време докажан дизајн кој е едноставен за одржување. Пад на замена за Pumps на Viking® AODD на еквивалент и големина. Одликувајќи се со системот за дистрибуција на златен воздух Trans Flo; Едноставен, непрестајниот дизајн. Trans Flo Gold има патент во очекување на диференцијалниот дизајн на капачето. Заптивките на вратилото tracker ™ овозможуваат остри смени и веродостојност за вклучување на квалитетот. Време докажан дизајн кој е едноставен за одржување. Номад 40-8899 1 1/2 "Транс-фло златна AODD пумпа, 316 SS со дијафрагми на Сантопрен и FNPT пристаништа. 316 S.S. Високо квалитетен транс-фло златен воздух управувани со двојни пумпи за дијафрагма. Директни замени за споредливи модели на пумпа за Wilden AODD. Транс-фло-златниот систем за дистрибуција на воздухот е непрестајниот дизајн за конзистентни перформанси. Номад AODD пумпите исто така имаат заптивки & Лесно за инсталирање, заптивката на Tracker овозможува остра сигурност на вклучување и исклучување на квалитетот.

Основни карактеристики

Најдобри понуди