• Обновено
Кул алатки - Шаблон за облик на накит - овални парови големи 1

Кул алатки - Шаблон за облик на накит - овални парови големи 1

DEN 127.20
Во магацинот.

Залиха

Лесно е да се најде на вашата работна површина, овозможува јасност за позиционирање!. Директно од производителот. Одлично за секој занаетчиски проект!. Дипломирани големини. Направено во САД. Лесно е да се најде на вашата работна површина, овозможува јасност за позиционирање!. Директно од производителот. Одлично за секој занаетчиски проект!. Дипломирани големини. Направено во САД. Шаблони за облик на накит по ладни алатки може да се користат за создавање прекрасни форми во сребро, бакар, бронза, полимерни и керамички глини или лим. Оваа одлична алатка може да се користи за секој занаетчиски проект. За да се користи со глина, наместо да отсечете комплицирана шема, притиснете го образецот во плочата за глина и исечете го впечатокот. За да креирате впечаток на глина, започнете со обична или текстурирана плоча поставена на ладна алатка таф картичка или друга работна површина. Поставете го образецот над плочата. Притиснете го образецот, кој е засилен со ладно лизгање, во глината. Можете да ги користите прстите за да притиснете околу дизајнот користејќи цврст притисок или да поставите акрилен диск или работна површина над формата на образецот и цврсто да притиснете. Извадете го образецот и отсечете го вишокот на глина со алатка за игла. Алатка за игла може да се користи и за да се намали формата директно, користејќи ги обрасците на рабовите како водич. Користете многу фино алатка за игла. Започнете од надворешните агли и исечете ги на внатрешните агли за најчистите намалувања. Извадете го образецот и подигнете го вишокот на глина.

Основни карактеристики

Најдобри понуди