• Обновено
Визит-картичка за ламинирани ламинирања во Орегон 10 мил 2-1/4 x 3-3/4 Бело/чисто

Визит-картичка за ламинирани ламинирања во Орегон 10 мил 2-1/4 x 3-3/4 Бело/чисто

DEN 1.33
Во магацинот.

Залиха

Лесно создадете картички за кодирана во боја и значки за лична карта. Непроaирна бела сјајна завршница едната страна и чиста сјајна завршница друга страна. Пакетот вклучува најмалку 5 силиконски обложени ламинативни носачи за ламинатори кои ги бараат. Вклучува стандардни мали заоблени агли за професионална завршница. 2,25 x 3,75 инчи и дебелина од 10 мил; Метрика 57мм x 95мм и дебела 250 микрони. Лесно создадете картички за кодирана во боја и значки за лична карта. Непроaирна бела сјајна завршница едната страна и чиста сјајна завршница друга страна. Пакетот вклучува најмалку 5 силиконски обложени ламинативни носачи за ламинатори кои ги бараат. Вклучува стандардни мали заоблени агли за професионална завршница. 2,25 x 3,75 инчи и дебелина од 10 мил; Метрика 57мм x 95мм и дебела 250 микрони. 500 Големина на визит-картичка 10 милји топло ламинирачки торбички 2-1/4 x 3-3/4-инчи со непроирна бела сјајна завршница едната страна и чиста сјајна завршница друга страна. Обоените странични ламинирани торбички обезбедуваат одличен начин за одделенија со создавање картички кодирани во боја и значки за лична карта каде што се издвојува обоената граница околу картичката и лесно може да се види. Дебела 10 милји по размавта обезбедува максимална заштита, издржливост и ригидност. Ламинирачките картички за ламинирани картички во Орегон имаат мали радиус заоблени агли за професионална завршница. 2,25 x 3,75-инчни ламинирани ракави се метричка големина 57мм x 95мм и 250 микрони дебели по размавта. Нашите ламинирачки торбички обезбедуваат најдобра вредност во полиестерскиот пластичен ламиниран филм со топлинска лепило активирана во сите ламинатори на термичка торбичка, способни за запечатување на 10 милји ламинирачки торбички. Пакетот вклучува најмалку 5 силиконски обложени ламинативни носачи за ламинатори кои ги бараат. Големината на картичката препорачана за овие ламинирани торбички е до 2 x 3-1/2-инчи (или помалку) за да се обезбеди граница од 1/8-инчен на чиста ламинат околу сите страни на листот. Совети : Спецификација на стандардна индустрија за ламинирачки торбички од 10 милји е 10 милји на секоја размавта за вкупно 20 милји додадени во вашиот лист хартија. 1 мил е еднаков на 1/1000 -та од инч (или 25 микрони метрика). Ламинирачките торбички се запечатуваат само на еден раб и се отвораат на другите три (како папка). Некои ламинатори на торбички се способни за не повеќе од 5 милји торбички (вкупна дебелина од торбичка од 10 милји). Ако не ги знаете можностите на вашата ламинирана машина, правилото на палецот е машини со променлива брзина или прилагодлива температура, најверојатно, ќе запечатат торбички за ламинирање на 7 и 10 мил.

Основни карактеристики

Најдобри понуди