• Обновено
Westfalia 307289900113 заварен лебед за влечење

Westfalia 307289900113 заварен лебед за влечење

DEN 236.80
Во магацинот.

Залиха

Вестфалија заварена влечка за лебеди за комплет за фузија на Ford = Towbar Inc. 13 пински комплет. Екст. Калеро и возила со PDC, 11/05-. Вестфалија е еден од водечките светски производители на Towbars и комплети за жици специфични за возила. Вестфалија повеќе од 80 години дизајнира и произведува влечни носачи. Towbars Westfalia се развиени во врска со водечките светски производители на моторни возила за да се осигурат дека тие совршено одговараат на секоја направа и модел на возило. Вестфалија заварена влечка за лебеди за комплет за фузија на Ford = Towbar Inc. 13 пински комплет. Екст. Калеро и возила со PDC, 11/05-.

Основни карактеристики

Најдобри понуди