• Обновено
Началник на американската морнарица на морнарицата Таверна воспоставена воена паричка во 1893 година

Началник на американската морнарица на морнарицата Таверна воспоставена воена паричка во 1893 година

DEN 255.84
Во магацинот.

Залиха

*** Произведени во САД *** - Нашите монети се американски воен ветеран дизајниран и произведен во САД. Поддршка на ветеранот во сопственост на мал бизнис и нивната посветеност да го обезбедат најдоброто за нивните браќа и сестри ширум светот. Овие монети за воени предизвици се дизајнирани да ги поддржат сите американски воени гранки за да ги вклучат американската армија, американската морнарица, американските воздушни сили, американските поморски корпус и крајбрежната стража на САД. *** Занаетчиство *** Ние ви нудиме само најдобро што може да го понуди нашата компанија. Повеќето дизајни се 2 инчи, 4мм дебели и двојни тонирани антички (кога се применливи) метали што ќе ги примате. Другите монети може да бидат малку поголеми. Длабочината на сечењето и деталите е исклучителна поради дебелината и тежината на монетите. *** Поддршка на нашите членови на услугата *** - Процент на продажба на секоја ставка за престој на Flory Enterprises LLC се испраќа до одделите за лиценцирање на секоја соодветна гранка на услугата за поддршка на програмата MWR (морал, велнес и рекреација). *** Секоја паричка раскажува приказна *** - дизајнирана да раскажува приказна или да помине низ вашите генерации, достигнувања, единици и команди, бродови и ескадрила со кои служевте и повеќе. Раскажете ја својата приказна со воена паричка. *** Произведени во САД *** - Нашите монети се американски воен ветеран дизајниран и произведен во САД. Поддршка на ветеранот во сопственост на мал бизнис и нивната посветеност да го обезбедат најдоброто за нивните браќа и сестри ширум светот. Овие монети за воени предизвици се дизајнирани да ги поддржат сите американски воени гранки за да ги вклучат американската армија, американската морнарица, американските воздушни сили, американските поморски корпус и крајбрежната стража на САД. *** Занаетчиство *** Ние ви нудиме само најдобро што може да го понуди нашата компанија. Повеќето дизајни се 2 инчи, 4мм дебели и двојни тонирани антички (кога се применливи) метали што ќе ги примате. Другите монети може да бидат малку поголеми. Длабочината на сечењето и деталите е исклучителна поради дебелината и тежината на монетите. *** Поддршка на нашите членови на услугата *** - Процент на продажба на секоја ставка за престој на Flory Enterprises LLC се испраќа до одделите за лиценцирање на секоја соодветна гранка на услугата за поддршка на програмата MWR (морал, велнес и рекреација). *** Секоја паричка раскажува приказна *** - дизајнирана да раскажува приказна или да помине низ вашите генерации, достигнувања, единици и команди, бродови и ескадрила со кои служевте и повеќе. Раскажете ја својата приказна со воена паричка.

Основни карактеристики

Најдобри понуди