• Обновено
Рутер гума со столб со вратило Lavin R4341

Рутер гума со столб со вратило Lavin R4341

DEN 523.04
Во магацинот.

Залиха

Дијаметар на врв : 0,4 инчи (10 мм). Гроб на виткање : #80. Количина : 10. Максимална брзина : 30,000 вртежи во минута. Вкупна должина : 2,0 инчи (50 мм). Агент за врзување : Р. Абразивен материјал за жито : WA. Дијаметар на вратило : φ3. Дијаметар на врв : 0,4 инчи (10 мм). Гроб на виткање : #80. Количина : 10. Максимална брзина : 30,000 вртежи во минута. Вкупна должина : 2,0 инчи (50 мм). Агент за врзување : Р. Абразивен материјал за жито : WA. Дијаметар на вратило : φ3. Дијаметар на врвот : 0,4 инчи (10 мм) Гроб за носење : #80 Количина : 10 Максимална брзина : 30,000 вртежи во минута Вкупна должина : 2,0 инчи (50 мм) Количина : 10 Агент за врзување : Р абразивен материјал за жито : ВА. и полирање на генерален челик, не'рѓосувачки челик, зацврстен челик.

Основни карактеристики

Најдобри понуди