• Обновено
Полнач за рамнотежа за протокол Теракоптер EVO - R/C автомобил и дрон со камера

Полнач за рамнотежа за протокол Теракоптер EVO - R/C автомобил и дрон со камера

DEN 1137.60
Во магацинот.

Залиха

Полнач за батерии за протокол теракоптер EVO - R/C автомобил и дрон со камера. Моќен и сигурен. Американски продавач еден ден ракување. Полнач за батерии за протокол теракоптер EVO - R/C автомобил и дрон со камера. Моќен и сигурен. Американски продавач еден ден ракување. Полнач за рамнотежа за протокол теракоптер EVO - R/C автомобил и дрон со камера.

Основни карактеристики

Најдобри понуди