• Обновено
Печатач Phomemo M04AS со 80мм бел пакет на хартија што не е лепило

Печатач Phomemo M04AS со 80мм бел пакет на хартија што не е лепило

DEN 3.00
Во магацинот.

Залиха

Она што го добивате- еден преносен печатач Phomemo M04 AS и една кутија од 80мм бела нелеплива хартија. 4 Во преносен термички печатач- Фомемо M04 AS има симпатичен стилски дизајн, компактен и преносен. Компатибилен со термичка хартија со големина од 15мм/53мм/80мм/110мм. Ширина на повеќе печатење Направете го овој термички печатач е одличен за печатење етикети, фотографии, белешки, налепници и документи. Висока резолуција со 300dp- Усвојување со технологија за печатење без мастило, јасен ефект на печатење кога е целосно наполнет. Не е потребно мастило или јаглеродна лента, а хартијата за печатење нема да стане црна. Овој мини печатач е опремен со ролна бела термичка хартија ширина од 110мм. Преносен печатач на лесен и паметен апликација- Phomemo M04 AS е компатибилен со мобилни телефони и таблети, но не и со компјутери. Апликацијата вклучува функции за скенирање и скенирање и печатење на OCR, веб -страница и OCR. Можете исто така да ја користите работилницата за етикети за печатење етикети. Стотици бесплатни слатки материјали се достапни за употреба и постојано се ажурираат. Различни стил на хартија- компатибилен со повеќе од 50+ различна хартија. Бела/боја/транспарентна/полу-транспарентна/сјајна термичка хартија. Исто така може да избере налепница или нелепница. Слободно изберете каков стил сакате. Она што го добивате- еден преносен печатач Phomemo M04 AS и една кутија од 80мм бела нелеплива хартија. 4 Во преносен термички печатач- Фомемо M04 AS има симпатичен стилски дизајн, компактен и преносен. Компатибилен со термичка хартија со големина од 15мм/53мм/80мм/110мм. Ширина на повеќе печатење Направете го овој термички печатач е одличен за печатење етикети, фотографии, белешки, налепници и документи. Висока резолуција со 300dp- Усвојување со технологија за печатење без мастило, јасен ефект на печатење кога е целосно наполнет. Не е потребно мастило или јаглеродна лента, а хартијата за печатење нема да стане црна. Овој мини печатач е опремен со ролна бела термичка хартија ширина од 110мм. Преносен печатач на лесен и паметен апликација- Phomemo M04 AS е компатибилен со мобилни телефони и таблети, но не и со компјутери. Апликацијата вклучува функции за скенирање и скенирање и печатење на OCR, веб -страница и OCR. Можете исто така да ја користите работилницата за етикети за печатење етикети. Стотици бесплатни слатки материјали се достапни за употреба и постојано се ажурираат. Различни стил на хартија- компатибилен со повеќе од 50+ различна хартија. Бела/боја/транспарентна/полу-транспарентна/сјајна термичка хартија. Исто така може да избере налепница или нелепница. Слободно изберете каков стил сакате.

Основни карактеристики

Најдобри понуди