• Обновено
Се обидува Рок Тамблер Комплет Возрасни-Рок Полирање Гимнастик Со Капакот За Намалување На Бучавата, Брзина&засилувач; Тајмер Контрола, Комплетна Карпа Тркалаат К?

Се обидува Рок Тамблер Комплет Возрасни-Рок Полирање Гимнастик Со Капакот За Намалување На Бучавата, Брзина&засилувач; Тајмер

DEN 2.00
Во магацинот.

Залиха

СОЗДАДЕТЕ СВОИ СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА-паѓањето На Карпите е многу популарно хоби за деца и возрасни! Овој стартер рок тамблер го прави забавно и лесно да се претворат грубите карпи во убаво полирани скапоцени камења, благодарение на неговата едноставна работа и издржлив дизајн. ГИМНАСТИЧАР ШТО Е НАПРАВЕН ДА ТРАЕ-издржливиот мотор ви овозможува да превртувате повеќе серии карпи. Подобреното буре отпорно на истекување е обложено со гума за потивко работење додека се тркала на цврстата основа на тамблерот. КОМПЛЕТ ЗА ПРЕВРТУВАЊЕ СЕ-ВО ЕДНО - овој комплет има се што ви треба, а потоа и малку! Добивате килограм груби карпи со девет различни видови скапоцени камења внатре, пет прицврстувања за накит и нашиот ронки за полирање карпи во четири фази. ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА И ЕДУКАТИВНО-Деталните упатства за тамблер ве водат чекор-по-чекор низ процесот на превртување на карпите, водичот за учење во целосна боја детализира како карпите се природно полирани и има фасцинантни факти за скапоцените камења во комплетот. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО - националната географска матична серија им овозможува на децата висококвалитетни едукативни играчки кои се многу забавни! Ако вашето искуство е нешто помалку од извонредно, кажете ни за да можеме да го направиме тоа соодветно за вас. СОЗДАДЕТЕ СВОИ СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА-паѓањето На Карпите е многу популарно хоби за деца и возрасни! Овој стартер рок тамблер го прави забавно и лесно да се претворат грубите карпи во убаво полирани скапоцени камења, благодарение на неговата едноставна работа и издржлив дизајн. ГИМНАСТИЧАР ШТО Е НАПРАВЕН ДА ТРАЕ-издржливиот мотор ви овозможува да превртувате повеќе серии карпи. Подобреното буре отпорно на истекување е обложено со гума за потивко работење додека се тркала на цврстата основа на тамблерот. КОМПЛЕТ ЗА ПРЕВРТУВАЊЕ СЕ-ВО ЕДНО - овој комплет има се што ви треба, а потоа и малку! Добивате килограм груби карпи со девет различни видови скапоцени камења внатре, пет прицврстувања за накит и нашиот ронки за полирање карпи во четири фази. ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА И ЕДУКАТИВНО-Деталните упатства за тамблер ве водат чекор-по-чекор низ процесот на превртување на карпите, водичот за учење во целосна боја детализира како карпите се природно полирани и има фасцинантни факти за скапоцените камења во комплетот. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО - националната географска матична серија им овозможува на децата висококвалитетни едукативни играчки кои се многу забавни! Ако вашето искуство е нешто помалку од извонредно, кажете ни за да можеме да го направиме тоа соодветно за вас. Се обидува Рок Тамблер Комплет Возрасни-Рок Полирач Тамблер Со Капак За Намалување На Бучавата, Брзина И Контрола На Тајмерот, Вклучува 4 Полирање Гриз, Груби Скапоцени Камења, Водич За Учење итн., Одличен Научен Подарок За сите Возрасти.

Основни карактеристики

Најдобри понуди