• Обновено
Аошима Бунка Кјозаи 1/24 Серијата Подесени Делови Број 18 Лонгчамп XR-4 14 Инчни Делови Од Пластичен Модел

Аошима Бунка Кјозаи 1/24 Серијата Подесени Делови Број 18 Лонгчамп XR-4 14 Инчни Делови Од Пластичен Модел

DEN 309.92
Во магацинот.

Залиха

Пластичниот модел не е вклучен. Потребни се посебни алатки за склопување. 1/24 скала необоени пластични собранието комплет. Големината на тркалото е 14" и гумите доаѓаат со гума за влечење. Скалата 1/24 "Серија Делови Од Тунд" е серија на сопствени делови што вклучува делови, делови за вип автомобили и делови за кружна модификација. Овој производ е дел за пластични модели. Пластичниот модел не е вклучен. Потребни се лепила и алатки за склопување. "Пластичен Модел" е регистрирана трговска марка во сопственост На Јапонското Здружение За Индустриска Соработка За Пластични Модели. (Од .co.jp).

Основни карактеристики

Најдобри понуди