• Обновено
Boytone BT-120MX- 12 канали Bluetooth Studio Audio Mixer- DJ Sound Controller, USB MP3 плеер, снимање на компјутери, 96 kHz, 11 микрофон Jackек, 48V Phantom Power, 24bit повеќе дигитален ефект, метална шасија, метална ш

Boytone BT-120MX- 12 канали Bluetooth Studio Audio Mixer- DJ Sound Controller, USB MP3 плеер, снимање на компјутери, 96 kHz,

DEN 2.33
Во магацинот.

Залиха

Снимајте и поврзете се на компјутер : Овој личен миксер има USB -картичка и аудио интерфејс за снимање и поврзување со Mac или компјутер и има универзална компатибилност со дигитална аудио -датотека. Може да се користат од почетници или професионални апликации во студио. Bluetooth : Овој преносен мулти-канален контролер на звук на DJ има Bluetooth за безжичен стриминг и го користи како влез за мешање на сигналот со други влезни канали. Работи со i Phone, Android, i Pad, таблет и MP3 плеер. Безжичниот опсег е 25 метри. Има 2 ¼ ”(L/R) главни излези, 4 XLR 14” Комбо аудио линија/микрофон во, 2 пар RCA влезови, 2 пар ¼ ”моно+ стерео влезови, ¼” Испрати+ Врати влезови, ¼ ”приклучок за слушалки. Светла на LED индикатор : Миксер за снимање има LED индикаторски светла и копчиња за прилагодување на ротационото прилагодување за практичноста на корисникот. Има избор на влез, контроли на главниот волумен, независен биланс на канали и висока, плус, прилагодување на ниска фреквенција. +48 V Phantom Power : За сигурен извор на енергија, овој DJ миксер доаѓа со напојување со електрична енергија од фантом +48 V. Мерач на стерео излезно ниво, 24bit дигитален процесор за повеќе ефекти. Снимајте и поврзете се на компјутер : Овој личен миксер има USB -картичка и аудио интерфејс за снимање и поврзување со Mac или компјутер и има универзална компатибилност со дигитална аудио -датотека. Може да се користат од почетници или професионални апликации во студио. Bluetooth : Овој преносен мулти-канален контролер на звук на DJ има Bluetooth за безжичен стриминг и го користи како влез за мешање на сигналот со други влезни канали. Работи со i Phone, Android, i Pad, таблет и MP3 плеер. Безжичниот опсег е 25 метри. Има 2 ¼ ”(L/R) главни излези, 4 XLR 14” Комбо аудио линија/микрофон во, 2 пар RCA влезови, 2 пар ¼ ”моно+ стерео влезови, ¼” Испрати+ Врати влезови, ¼ ”приклучок за слушалки. Светла на LED индикатор : Миксер за снимање има LED индикаторски светла и копчиња за прилагодување на ротационото прилагодување за практичноста на корисникот. Има избор на влез, контроли на главниот волумен, независен биланс на канали и висока, плус, прилагодување на ниска фреквенција. +48 V Phantom Power : За сигурен извор на енергија, овој DJ миксер доаѓа со напојување со електрична енергија од фантом +48 V. Мерач на стерео излезно ниво, 24bit дигитален процесор за повеќе ефекти. 12-Ч. Bluetooth Studio Mixer-DJ Controller аудио мешање Конзола Систем Карактеристики : DJ & Studio Console Mixer System Multi 12-канален аудио извор Мешање Вграден Bluetooth Wireless Receiver FX (аналогни ефекти) и 24-битен DSP процесор директно-на-компјутерски поврзување и звук Способност 3-опсег EQ Секој канал 24-битен ADC DAC конвертор FX Конфигурација Контрола Контроли на ротационо прилагодување на копчињата и LED индикатори светла MP3 дигитална аудио-датотека Компатибилност USB Flash Drive Reader Connect & Prem Audio од надворешни уреди (2) 1/4 '' (L (L (L (l /R) Главни излези (10) XLR/14 '' Комбо аудио линија/влезови на микрофон (2) парови RCA (L/R) влезови (2) пар 1/4 '' Mono + стерео влезови 1/4 '' Испрати + Врати се влезови 1/4 '' Службеници за слушалки Стерео ниво на ниво на излез/Лизгач на сигналот Индикација за автобус Аудио Контрола, Подлога за рутирање на звукот, Извор на влез, независен канал за влез на аудио конфигурација, висока, средна, ниска, FX/Испрати, ниво, база + Прилагодување на тонот +48 V Фантомска контрола на моќност Вклучување/исклучување на прекинувачот што се користи за професионални студиски апликации и настапи на фаза.

Основни карактеристики

Најдобри понуди