• Обновено
Техничка Прецизност Замена За СИЈАЛИЦА/СВЕТИЛКА ЛЕР-ЦРВЕНА-Т5-ДЦ-36-130В 1/2

Техничка Прецизност Замена За СИЈАЛИЦА/СВЕТИЛКА ЛЕР-ЦРВЕНА-Т5-ДЦ-36-130В 1/2

DEN 570.40
Во магацинот.

Залиха

Замена ЗА СИЈАЛИЦА / СВЕТИЛКА ПРЕДВОДЕНА-ЦРВЕНА-Т5-ДЦ-36-130В 1/2 Со Техничка Прецизност. Единица по продажба : 1. Замена ЗА СИЈАЛИЦА / СВЕТИЛКА ЛЕР-ЦРВЕНА-Т5-ДЦ-36-130В 1/2 Баласт Оваа ставка не е произведена од СИЈАЛИЦА / СВЕТИЛКА.

Основни карактеристики

Најдобри понуди