• Обновено
Декстер Комерцијален Хардвер Ц1000-ЕНТР-Р-626-СФИК Одделение1 Влез/Канцеларија Цилиндрична Брава Со Редовни Трим, Сатен Хром, 2 3/4 Бекс

Декстер Комерцијален Хардвер Ц1000-ЕНТР-Р-626-СФИК Одделение1 Влез/Канцеларија Цилиндрична Брава Со Редовни Трим, Сатен Хром,

DEN 2494.72
Во магацинот.

Залиха

Одделение 1, ул наведени за 3 час. 1 3/8" до 2 " вратата опсег стандард. Сите функции вклучуваат 1 1/8" х 2 3/4 "заден дел и анси 1 1/4" х 4 7/8 " закривен удар на усните. Сместување на шлагл ц цилиндрите се 6-пински цилиндри со клуч 6, клучни различни и СФИЦ за прифаќање на 6-пински/7-пински. Достапна е функцијата на спојката (клучни функции). Одделение 1, ул наведени за 3 час. 1 3/8" до 2 " вратата опсег стандард. Сите функции вклучуваат 1 1/8" х 2 3/4 "заден дел и анси 1 1/4" х 4 7/8 " закривен удар на усните. Сместување на шлагл ц цилиндрите се 6-пински цилиндри со клуч 6, клучни различни и СФИЦ за прифаќање на 6-пински/7-пински. Достапна е функцијата на спојката (клучни функции). Декстер Комерцијалниот Хардвер обезбедува конкурентна опција за брави, брави и штрајкови. Со стотици производи од одделение 1 и одделение 2, Комерцијалниот Хардвер Декстер е дизајниран за вообичаени апликации на вратите и е вашето решение за проекти ограничени на трошоците.

Основни карактеристики

Најдобри понуди