• Обновено
Toner Tap Extra Bild принос за Versalink C400 C405 C400D C400DN C405DN C405N C405MFP повторно воспоставен 106R03524 106R03526 106R03527 106R03525 Замена на кертриџ

Toner Tap Extra Bild принос за Versalink C400 C405 C400D C400DN C405DN C405N C405MFP повторно воспоставен 106R03524 106R03526

DEN 1296.00
Во магацинот.

Залиха

✅ Дополнителен принос на страница со висок капацитет се проценува на црна боја од 10.500pgs, 8,000 pgs CMY (оценето на покриеност од 5% на страници). ✅ Тонер во боја XVC400 повторно воспоставен за 106 R03524 106 R03526 106 R03527 106 R03525. ✅ Тонерите работат на овие модели на печатачи : Versalink C400 C400 D C400 DN C405 C405 DN C405 N C405 MFP. ✅ Еколошки за животна средина тонер ги снабдува повторно воспоставени со нови компоненти што одговараат на строгите стандарди на OEM. Лесна инсталација и печатење без грешки што го покриваат целиот очекуван принос на кертриџот. ✅ 100% фабричка гаранција со техничка поддршка во текот на целиот животен циклус на тонерот. Вашето задоволство е наш главен приоритет затоа што веруваме во квалитетот на нашите производи. ✅ Дополнителен принос на страница со висок капацитет се проценува на црна боја од 10.500pgs, 8,000 pgs CMY (оценето на покриеност од 5% на страници). ✅ Тонер во боја XVC400 повторно воспоставен за 106 R03524 106 R03526 106 R03527 106 R03525. ✅ Тонерите работат на овие модели на печатачи : Versalink C400 C400 D C400 DN C405 C405 DN C405 N C405 MFP. ✅ Еколошки за животна средина тонер ги снабдува повторно воспоставени со нови компоненти што одговараат на строгите стандарди на OEM. Лесна инсталација и печатење без грешки што го покриваат целиот очекуван принос на кертриџот. ✅ 100% фабричка гаранција со техничка поддршка во текот на целиот животен циклус на тонерот. Вашето задоволство е наш главен приоритет затоа што веруваме во квалитетот на нашите производи. За крајна конзистентност со густината на печатењето и живост на сликата, погледнете ги материјалите за сликање Toner Tap за Versalink C400 C400 D C400 DN C405 C405 DN C405 N C405 MFP печатачи. Нашата XVC400 линија на тонери е соодветна замена за 106 R03524 106 R03526 106 R03527 106 R03525. Нашиот тонер/мастило во боја може да печати посветла (15% на редовна хартија за копирање) и похрабри (20% на црни отпечатоци) од другите брендови. Касетите со тонер од чешма, исто така, можат да настапат со поефикасни стапки на трансфер, а со тоа зачувување на енергија и обезбедување на еколошка алтернатива при заменување на вашите материјали за тонер. Receiveе добиете четири единици за тонер во боја на екстра високи приноси. Овие касети имаат сосема нов тонер внатре. Пред испорака, тонерите ќе бидат темелно прегледани, запечатени и безбедно спакувани.

Основни карактеристики

Најдобри понуди