• Обновено
Постариот Свитоци Онлајн Грејмур Колектори Издание За Xbox One

Постариот Свитоци Онлајн Грејмур Колектори Издание За Xbox One

DEN 2.00
Во магацинот.

Залиха

Вампир Господ Статуа. Комплет од четири Колекционерски Монети. Ексклузивна Челична Книга. Карта На Западен Скирим. Еден месец ЕСО Плус, Ексклузивна Дигитална содржина СЕ и содржина пред купување бонус при лансирање. Темното Срце На Скирим удира Од длабочините Во Постарите Свитоци Онлајн : Грејмур. Истражете го снежниот регион Западен Скирим и соочете се со древна вампирска војска како дел од едногодишната готска авантура. Изданието На Физичкиот Колекционер вклучува : Комплет Статуа На Вампир Лорд од четири Колекционерски Монети Ексклузивна Челична Карта На Западен Скирим еден месец ЕСО Плус Ексклузивна Дигитална содржина И содржина пред купување бонус при лансирање.

Основни карактеристики

Најдобри понуди