• Обновено
3/8 X1 1/4 ПИНСКИ ПИН | Преку зацврстен | 0,001 преголема | Легура | Обична завршница | Инч |

3/8 X1 1/4 ПИНСКИ ПИН | Преку зацврстен | 0,001 преголема | Легура | Обична завршница | Инч |

DEN 1.33
Во магацинот.

Залиха

Корпорацијата etет и снабдување корпорација обезбедува сврзувачки елементи уште од 1946 година. Чувствувајте се безбедно кога купувате од etет!. Корпорацијата etет и снабдување корпорација обезбедува сврзувачки елементи уште од 1946 година. Чувствувајте се безбедно кога купувате од etет!. Corporationе etет фитинг и снабдување корпорација го продава пинот Даул, преку зацврстена, 0,001 преголема рамнина, легура (инч) од 1946 година. Доверба во џет за да ви испорача висок квалитет на сврзувачки елементи!.

Основни карактеристики

Најдобри понуди