• Обновено
BOSCH 5313WS Работилница Мотор филтер за воздух - Компатибилен со Select Lexus GX470, LX470; Toyota 4Runner, Land Cruiser, Sequoia, Tundra

BOSCH 5313WS Работилница Мотор филтер за воздух - Компатибилен со Select Lexus GX470, LX470; Toyota 4Runner, Land Cruiser, Sequoia,

DEN 0.67
Во магацинот.

Залиха

Филтрите за воздухот Bosch Workshop се конструираат со голем број на плети за стабилен капацитет за држење на честички. 98% ефикасност на филтрацијата при отстранување на мали честички од влезниот воздух за да се заштити од абење на моторот. Медиумите со висока брзина на целулоза, обезбедуваат минимална отпорност на воздухот и обезбедуваат дури и растојание од плетенка за оптимална ефикасност. Заптивка со висококвалитетна полиуретанска пена обезбедува еластичност и перформанси на запечатување, додека заштитува од упад во вода и топлина во системот за внес на воздух. Сите комбинирани карактеристики обезбедуваат само најчистиот воздух за силна заштита на моторот, високи перформанси и подобра ефикасност на горивото. Филтрите за воздухот Bosch Workshop се конструираат со голем број на плети за стабилен капацитет за држење на честички. 98% ефикасност на филтрацијата при отстранување на мали честички од влезниот воздух за да се заштити од абење на моторот. Медиумите со висока брзина на целулоза, обезбедуваат минимална отпорност на воздухот и обезбедуваат дури и растојание од плетенка за оптимална ефикасност. Заптивка со висококвалитетна полиуретанска пена обезбедува еластичност и перформанси на запечатување, додека заштитува од упад во вода и топлина во системот за внес на воздух. Сите комбинирани карактеристики обезбедуваат само најчистиот воздух за силна заштита на моторот, високи перформанси и подобра ефикасност на горивото. Филтрите за валкани воздух можат да предизвикаат намалена километража на гориво, зголемено абење на моторот, па дури и проблеми со започнување на моторот. Проверете го филтерот за воздух на моторот на секоја промена на маслото и секогаш заменете го валканиот филтер со висококвалитетен филтер за воздух на Bosch Workshop Engine за да ја вратите заштитата, перформансите и ефикасноста. Филтрите за воздухот Bosch Workshop се конструираат со голем број на плети за стабилен капацитет на држење честички и испорачуваат 98% ефикасност на филтрацијата при отстранување на мали честички од влезниот воздух за да се заштитат од абење на моторот. Медиумите за излечена целулоза со голема брзина обезбедуваат минимална отпорност на воздухот и обезбедуваат дури и растојание од плетенка за оптимална ефикасност. Висококвалитетна полиуретанска пена заптивка обезбедува еластичност и перформанси на запечатување, додека заштитува од упад во вода и топлина во системот за внес на воздух. Сите комбинирани карактеристики обезбедуваат само најчистиот воздух за силна заштита на моторот, високи перформанси и подобра ефикасност на горивото.

Основни карактеристики

Најдобри понуди