• Обновено
Хармонизирајте го мултистонскиот скапоцен камен оргон пирамида реики заздравување на кристал чакра генератор на енергија

Хармонизирајте го мултистонскиот скапоцен камен оргон пирамида реики заздравување на кристал чакра генератор на енергија

DEN 2.33
Во магацинот.

Залиха

Спуштените камења се користат како енергетски камења во алтернативната медицина. Тие исто така се користат како лековити кристали и како камења од чакра. Спасените камења често се користат и се ставаат на различни точки на чакра за да се ослободат различните физички, емоционални, ментални и духовни непријатности. Овие камења со клоци се користат или занаетчиски и украсни намени. Голем процент од производството на камен во светот се продава во бањата, масажата, алтернативната медицина и пазарите во Нова возраст. Тука нивната употреба вклучува : .

Основни карактеристики

Најдобри понуди