• Обновено
Ернест I, војвода од Саксе-Гота и Саксе-Алтенбург автограм, потпишан документ и монтиран

Ернест I, војвода од Саксе-Гота и Саксе-Алтенбург автограм, потпишан документ и монтиран

DEN 12101.76
Во магацинот.

Залиха

Потпишан документ, една страница, 7,75 x 8,25 инчи, Фриденштајн, 26.07.1652, на германски јазик, краток документ за ракопис што содржи пет реда текст, како налог за пари - долната половина од страницата има осум -линија холограф Приемот (потпишан од Андреас Диделиус), потпишан од Ернест Побожниот во црно мастило „Ернст“, атрактивно монтиран (отстранлив) за фино прикажување со портрет слика на Ернест I, војвода од Саксе-Гота (заедно 16,5 х 11,75 инч), со униформа тонирање и благи знаци на абење на рабовите - во скоро добра состојба.

Основни карактеристики

Најдобри понуди