• Обновено
Tanda 90300 Tanda Pearl јонски систем за белење на забите

Tanda 90300 Tanda Pearl јонски систем за белење на забите

DEN 0.67
Во магацинот.

Залиха

Забите се видливо побели по само еден 5-минутен третман и професионално побели заби за 5 дена. Ефективно ги убива бактериите, го намалува градењето на забен камен и се бори со лош здив. Белените и пред и задниот дел од сите заби во исто време. Обезбедува максимални резултати за белење без чувствителност или иритација. Системот вклучува уреди со бисер со уста, 20 јонски цевки за белење на гелови, куќиште за складирање, прирачник за корисникот и упатство за брза референца. Забите се видливо побели по само еден 5-минутен третман и професионално побели заби за 5 дена. Ефективно ги убива бактериите, го намалува градењето на забен камен и се бори со лош здив. Белените и пред и задниот дел од сите заби во исто време. Обезбедува максимални резултати за белење без чувствителност или иритација. Системот вклучува уреди со бисер со уста, 20 јонски цевки за белење на гелови, куќиште за складирање, прирачник за корисникот и упатство за брза референца. Танда Перл е нов револуционерен систем за белење на забите кој користи патентирана јонска технологија за да испорача видливо побели заби за само 5 минути и професионално побели заби за 5 дена. Емајл безбеден и лесен за употреба, бисерот обезбедува белење на вкупно уста без чувствителност или иритација. Лесен за употреба, уредот без раце-лента за удирање е мек и удобен. Уредот трае до 50 третмани, со дополнителни засилувачки комплети на гел достапни за засилување на насмевка или редовно одржување на насмевка. Ја остава устата да се чувствува свежо, ладно и чисто.

Основни карактеристики

Најдобри понуди