• Обновено
Адаптерот за AC/DC адаптер 26.5V AC/DC компатибилен со Nequare S12 Series S12 Pro S12Pro литиум-јонска батерија 22.2V 2200mAh 175W рачен безжичен стаклен вакуум VAC чистач 26V 26.5VDC Полнач за напојув

Адаптерот за AC/DC адаптер 26.5V AC/DC компатибилен со Nequare S12 Series S12 Pro S12Pro литиум-јонска батерија 22.2V 2200mAh

DEN 1.00
Во магацинот.

Залиха

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. ⚠ ((Забелешка !! Оваа ставка само ✅ одговара на директен полнач на вакуумот ❌ нема да одговара на станицата за полнење на пристаништето)). Up Bright New Global 26 V AC / DC Adapter Compatible with NEQUARE S12 Series S12 Pro S12 Pro Rechargeable Lithium-ion Li-Ion Battery DC 22.2 V 2200m Ah 22.2 Volt 2200 m Ah 22.2 VDC 175 W Lightweight Multi-Surface Handheld Cordless Stick Vacuum Vac Cleaner Pet Hair Cleaning DC26. 5 V +26 V - 26.5 V 500 MA 26.0 VDC - 26.5 VDC 0.5 A 26 VDC 26 V 26 VDC класа 2 Кабел за напојување Кабел ПС wallид полнач за домашни мрежи PSU. (Забелешка : ⚠ !!! 22.2 V е напон на батеријата на вакуум. ⚠ !!! Неколку различни модели на „правосмукалка за правосмукалка“. Ве молиме, проверете дали е наведен точниот број на моделот или контактирајте не ако не сте сигурни!. ⚠ !!! Совети : Батериите што се полнат обично траат 2-3 години. Ако вашата машина не можеше да ја наполни батеријата, тоа е обично затоа што вашата батерија што може да се надополнува не е застарена, или се распаѓа. Проверете дали вашата батерија што може да се надополнува веќе е истрошена. (Ако батеријата е лоша, нема да прифати полнење.). Компатибилен со ставката за список ASIN : B08 ZBZBSWM-Неискусен правосмукалка за безжични вакуум, чистач на вакуум од 175 W со самостојна, технологија на корен циклон, долго време на траење од 40 мин. Up Bright New Global 26 V AC / DC Adapter Compatible with NEQUARE S12 Series S12 Pro S12 Pro Rechargeable Lithium-ion Li-Ion Battery DC 22.2 V 2200m Ah 22.2 Volt 2200 m Ah 22.2 VDC 175 W Lightweight Multi-Surface Handheld Cordless Stick Vacuum Vac Cleaner Pet Hair Cleaning DC26. 5 V +26 V - 26.5 V 500 MA 26.0 VDC - 26.5 VDC 0.5 A 26 VDC 26 V 26 VDC класа 2 Кабел за напојување Кабел ПС wallид полнач за домашни мрежи PSU ⚠ Забележете ⚠ Постојат неколку различни модели на „NEQUARE вакуум чистач“. Ве молиме, проверете дали е наведен точниот број на моделот или контактирајте не ако не сте сигурни! Cecccrohs 100-240.

Основни карактеристики

Најдобри понуди