• Обновено
Оригинален ENG 6A-061WP05 5V 1.2A-режим на прекинувач за напојување AC адаптер

Оригинален ENG 6A-061WP05 5V 1.2A-режим на прекинувач за напојување AC адаптер

DEN 820.80
Во магацинот.

Залиха

Спецификации : Бренд : ENG; Wattage : 6 W; Излез : 5 V 1.2 A; Влезен напон во светот : 100-240 V ~ 0,3А 50-60 Hz; Големина на врвот на конекторот : 5,5 x 2,0 mm; Модел : 6 A-061 WP05, 3 A-066 WP05. Врвен квалитет : Овие се професионално тестирани напори, дизајнирани од производителот. Забелешка : Ве молиме, проверете дали ја нарачувате вистинската тула за напојување за вашиот уред, за оваа проверка поларитет, напон и големина на врвот. Сигурност : Овие адаптери се произведуваат со врвни материјали за квалитет и вклучуваат повеќе паметни карактеристики, како што се заштитувајќи против IV - неправилен напон, SC - краток спој, IO - внатрешно прегревање за безбедна и ефикасна работа на вашиот уред. Receiveе добиете : Тестиран адаптер со одлична услуга за клиенти. Спецификации : Бренд : ENG; Wattage : 6 W; Излез : 5 V 1.2 A; Влезен напон во светот : 100-240 V ~ 0,3А 50-60 Hz; Големина на врвот на конекторот : 5,5 x 2,0 mm; Модел : 6 A-061 WP05, 3 A-066 WP05. Врвен квалитет : Овие се професионално тестирани напори, дизајнирани од производителот. Забелешка : Ве молиме, проверете дали ја нарачувате вистинската тула за напојување за вашиот уред, за оваа проверка поларитет, напон и големина на врвот. Сигурност : Овие адаптери се произведуваат со врвни материјали за квалитет и вклучуваат повеќе паметни карактеристики, како што се заштитувајќи против IV - неправилен напон, SC - краток спој, IO - внатрешно прегревање за безбедна и ефикасна работа на вашиот уред. Receiveе добиете : Тестиран адаптер со одлична услуга за клиенти. 5 V 1.2 A 6 W AC/DC Адаптер-режим на напојување, Конектор 5.5x2.0 mm, модел : 6 A-061 WP05.

Основни карактеристики

Најдобри понуди