• Обновено
AFKT 7.5V Глобален адаптер за AC/DC за визија фитнес R2100 R2200 R2200HRT Recumpent Bike Enower Corder Coder Coolger Влез: 100-240 VAC 50/60Hz светски напон користете електрична мрежа PSU

AFKT 7.5V Глобален адаптер за AC/DC за визија фитнес R2100 R2200 R2200HRT Recumpent Bike Enower Corder Coder Coolger Влез: 100-240

DEN 2.33
Во магацинот.

Залиха

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Проверете го вашиот модел дали е ист како списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купите погрешни производи. Ви благодарам!. AFKT 7.5 V Глобален AC/DC адаптер за визија фитнес R2100 R2200 R2200 HRT Recumpent Bike Power Cord Coarger Coolger Влез : 100-240 VAC 50/60 Hz светски напон користете електрични мрежи PSU. Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Проверете го вашиот модел дали е ист како списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купите погрешни производи. Ви благодарам!. AFKT 7.5 V Глобален AC/DC адаптер за визија фитнес R2100 R2200 R2200 HRT Recumpent Bike Power Cord Coarger Coolger Влез : 100-240 VAC 50/60 Hz светски напон користете електрични мрежи PSU. AFKT 7.5 V Глобален AC/DC адаптер за визија фитнес R2100 R2200 R2200 HRT Recumpent Bike Power Cord Coarger Coolger Влез : 100-240 VAC 50/60 Hz светски напон користете електрични мрежи PSU.

Основни карактеристики

Најдобри понуди